Hier kunnen kinderen, kunstenaars en organisaties die met kinderen werken terecht met creatieve uitingen en activiteiten.
Pleinregels
Kinderen
Wanneer je 13 jaar of ouder bent dan wordt jouw inzending,  na goedkeuring van onze redactie, geplaatst. Ben je jonger dan 12 jaar dan heb je goedkeuring van je ouders nodig. Mail dan samen met je inzending een briefje mee waarin je ouders/verzorgers toestemming geven.

Ouders/verzorgers

Is uw kind jonger dan 13 jaar, wilt u dan een mailtje sturen waarin u toestemming geeft voor plaatsing van de foto, het filmpje of de tekst op het Kinderkunstplein.
De foto, de tekst of het filmpje komt in bruikleen van Stichting Kinderkunst. De stichting kan intern dit materiaal gebruiken om de stichting te promoten. Daarbuiten zal aan het kind en de ouders (verzorgers) toestemming worden gevraagd.

Kunstinstellingen

De redactie besluit of de activiteit op het Kinderkunstplein geplaatst wordt, de redactie is niet verantwoordelijk voor de content van derden die op het Kinderkunstplein geplaatst is. Houd er wel rekening mee dat u de foto's, filmpjes en teksten in bruikleen aan Stichting Kinderkunst geeft. Dat betekent dat het materiaal binnen de stichting gebruikt kan worden, daarbuiten zal contact met u worden opgenomen om toestemming te vragen.